Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

ADAMO KÁLMOS GYÖKÉRTÖRZS 50 G

Webáruház » Teák, gyógynövények » Gyógyteák, gyógynövények » Emésztés, bélrendszer
adamo, kálmos, gyökértörzs, emésztés, bélrendszer, adamo-ker
Kiszerelés: 50 g
Gyártó/forgalmazó: Adamo-ker Bt.

Étvágyjavító, emésztést elősegítő, szélhajtó teaként tartják számon.

Hatóanyag: illőolaj (cisz-izoazaron, izoeugenol-metiléter), keserűanyag (acoran), cseranyag, nyálkaanyag

Javallat: Főleg emésztést elősegítő, étvágyjavító és szélhajtó készítmányek alkotórésze. Nyugtató és görcsoldó hatással is bír. Szabályozza a gyomorsav termelését, fokozza a vérkeringést. Gyomorfekélyes és reumásbetegek kezelésére.

A kálmosgyökér tea hidegvizes áztatással készül Egy csapott kávéskanál kálmosgyökeret 1/4 liter vízben éjszakára beáztatjuk. Mánsap kicsit felmelegítjük és leszűrjük.

Termékcsalád

Adamo


Adamo-ker Bt. további termékei

ADAMO FAGYÖNGY 100 G

adamo, fagyöngy, szív-, érrendszer, vérnyomás, adamo-ker
Kiszerelés:100 g

ADAMO ZSURLÓFŰ 50 G

adamo, zsurlófű, vese, húgyutak, prosztata, adamo-ker
Kiszerelés:50 g

ADAMO KÁLMOS GYÖKÉRTÖRZS 50 G
adamo, kálmos, gyökértörzs, emésztés, bélrendszer, adamo-kerFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.