Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

ADAMO VERONIKAFŰ 30 G

Webáruház » Teák, gyógynövények » Gyógyteák, gyógynövények » Köhögés, megfázás, immunrendszer
adamo, veronikafű, köhögés, megfázás, immunrendszer, adamo-ker
Kiszerelés: 30 g
Gyártó/forgalmazó: Adamo-ker Bt.

Forrázatát köhögéscsillapítóként, asztmás megbetegedésekben, reketség eseten használják.

Munkahelyi és családi stressz gyakran oka a fokozott idegességnek. A veronika nyugtató gyógyhatása gyors segítséget nyújt.

Felhasználás javaslat: Csészénként egy púzpozott teáskanálnyi veronikát forrázzunk le, fél percig hagyjuk ázni, szűrjük le, és este lefekvés előtt egy csészével kortyolgassuk el.

Termékcsalád

Adamo

ADAMO VERONIKAFŰ 30 G
adamo, veronikafű, köhögés, megfázás, immunrendszer, adamo-kerFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.