Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

BODYFORM CLASSIC SZŰRŐBETÉT 3 DB

Webáruház » Vízszűrők
bodyform, classic, szűrőbetét, vízszűrők
Kiszerelés: 3 db
Gyártó/forgalmazó: Silko&Co Kft.

A csomag 3db Bodyform univerzális vízszűrő betétet tartalmaz.

A Bodyform Classic Szűrőbetét előnyei:

Természet ihlette szűrés, a gravitációt kihasználva, a víz áthalad az aktív szén, ill. inocserélő gyanta golyocskák között és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológialilag fontos ásványi anyagok nagyrésze, kb 80 %-a (kalcium, magnézium...) a vízben maradnak. Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a néhézfémek ( pl. ólom, cink, réz, vas, alumínim) tartalmát. A szűrő a maximális biztonság érdekében baktériumnövekedés gátló kis mennyiségű ezüsttel van impregnálva.

A Bodyform Classic szűrőbetét használható:
  LAICA klassik típusoz
  BRITA klassikhoz
  Anna klassikhoz
  WAL Wasser szűrőkancsóhoz
  Kenwood szűrőkancsóhoz
  Solac szűrőkancsóhoz

Bodyform Bi - Flux szűrőkancsóhoz nem használható!

1db klassik szűrőbetét 100L szűrt víz előállítására, ill. 30 napra elegendő.
 

Termékcsalád

Bodyform


Silko&Co Kft. további termékei

BODYFORM CLASSIC SZŰRŐBETÉT 3 DB
bodyform, classic, szűrőbetét, vízszűrőkFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.