Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

CLIPPER BIO FEHÉRTEA

Webáruház » Teák, gyógynövények » Fehér teák
clipper, bio, fehértea, tony, bennett, hungary, filteres, BIO
Kiszerelés: 25 filter
Gyártó/forgalmazó: Tony Bennett Hungary Kft.

filteres bio

A fehér tea jótékony hatásai bizonyítottan egyedülállóak. Természetes antioxidáns tartalma a zöld teában található mennyiség kétszerese. Ezek közömbösítik a káros szabad gyököket, s ez által gátolja a sejtek öregedését. A fehér tea rákmegelőző hatású, mivel flavonoid tartalma megakadályozza a sejtburjánzást. A rendszeres fehér tea fogyasztók ritkábban kapnak szívinfarktust, kisebb mértékben szenvednek szív- és érrendszeri betegségekben. Vérnyomáscsökkentő hatású, továbbá koleszterincsökkentő és érelmeszesedést gátló, vagzis a fehér tea igazi szívbarát. A fehér tea csonterősítő hatása is bizonyított. Jó immunerősítő, antibakteriális hatású, így véd a kisebb fertőzésektől. Gyulladáscsökkentő és pajzsmirigy működést szabályozó hatása is van. Remek zsírégető hatású a fehér tea, a túlsúllyal küszködök bátran fogyaszthatják. A fehér tea alacsony nátriumtartalmú, viszont a káliumtartalma magas, ami az egészséges izomműködést segíti. A nyomelemek közül a fehér tea nikkel, króm, mangán és vastartalma jelentős. A vas jelentősége a vérszegénységben, a króm a vércukorháztartásban játszik szerepet, míg a mangán a csontanyagcserével kapcsolatban lehet fontos a szervezetnek. Az elkészített fehér tea színe világos aranysárga. Nagyon kíméletes a gyomorhoz, mivel kevés a csersav benne. Ez leginkább a fehér tea hajnali szüretelésének köszönhető.

A fehér tea íze kevésbé karakteres. Lágy, finom édeskés, de hosszan tartó, kissé kesernyés utóízt hagy maga után, ezért inkább az edzett teafogyasztók kedvelik jobban.

A fehér tea leveleit hagyományosan 70 C fokos vízzel kell leönteni és 5-7 percig áztatni.  

Termékcsalád

Clipper


Tony Bennett Hungary Kft. további termékei

CLIPPER BIO FEHÉRTEA

clipper, bio, fehértea, tony, bennett, hungary, filteres, BIO
Kiszerelés:25 filter
filteres bio

CLIPPER BIO ZÖLDTEA

clipper, bio, zöldtea, tony, bennett, hungary, filteres, BIO
Kiszerelés:25 filter
filteres bio

CLIPPER BIO FEHÉRTEA
clipper, bio, fehértea, tony, bennett, hungary, filteres, BIOFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.