Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

Cukorfogyasztás

Tudástár » Táplálkozási tanácsadás
Kérdező Tóth Borcsi     Kérdező 2012. március 02.,péntek

Tisztelt Tanácsadónő!
A cukor valóban károsítja a bélflórát és igaz, hogy növeli bélrák és egyéb rákok kockázatát?
A válaszát előre is köszönöm!




    Új hozzászólás készítése



    kodbaumzsanett@gmail.com
    2012.márc.10. 11:37

    Kedves Tóth Borcsi!

    A túl sok finomított élelmiszer, mint a cukor vagy a fehér liszt, margarinok, valóban előidézhetnek daganatos megbetegedéseket és az egészséges bélflórát is felboríthatják. Ez azonban csak a túlzásba vitt fogyasztás esetén fordul elő, így a végletektől tartózkodva, az egészséges táplálkozás alapelveinek megfelelően a napi energia 10%-át képezhetik egyszerű cukrok!

     


    « Vissza a kérdésekhez

    © 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.