Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

DETKI BIO KEKSZ TÖNKÖLYGABONÁBÓL

Webáruház » Reformélelmiszerek » Édességek » Keksz, ostya
detki, bio, keksz, tönkölygabonából, ostya, BIO
Kiszerelés: 180 g
Gyártó/forgalmazó: Detki Keksz Kft.

bio

Összetevõk: tönkölybúzaliszt* (72%), nádcukor*, növényi zsír térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), tengeri só, természetes aromák, antioxidánsok: (természetes borkõsav, dikálium-Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. *Ökológiai gazdálkodásból

Nyomokban tejport és szójalecitint is tartalmazhat. Hozzáadott tojás- és tejszármazékot nem tartalmaz! Fénytõl védve, száraz, hűvös helyen tartandó!

Összetevők

tönkölybúzaliszt* (72%), nádcukor*, növényi zsír térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), tengeri só, természetes aromák, antioxidánsok: (természetes borkõsav, dikálium-Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. *Ökológiai gazdálkodásból

Termékcsalád

Detki


DETKI BIO KEKSZ TÖNKÖLYGABONÁBÓL
detki, bio, keksz, tönkölygabonából, ostya, BIOFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.