Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

DR. HUMMEL MIKROROSTOS GÉL ZÖLD TEÁS

Webáruház » Vitaminok, gyógytermékek » Méregtelenítés
hummel, mikrorostos, gél, zöld, teás, zoltán
Kiszerelés: 450 g
Gyártó/forgalmazó: Dr. Hummel Zoltán

A biogél többféle szervezetbarát baktériumot és élesztőgombát tartalmaz, erre azért van szükség, hogy a kórokozóinkat le tudják győzni.

Tartósítószerekkel teli táplálékaink a gyógyszerek (különösen az antibiotikumok) szedése és fogyasztása pusztítja a bélflórát. Ennek, a rossz felszívódáson kívül, nagyon sokféle káros következménye lehet.(pl: Candida albicans terjedése).
Dr. Hummel Mikrorostos Gélben nem egy, hanem 14 féle probiotikumot találunk és nem csak probiotikumokat, hanem úgynevezett prebiotikumokat is. Biológiailag aktív, emésztő enzimeket, mikroorganizmusokat és szervezetbarát mikroflórát tartalmaz, amely a hiányos bélnyálkahártyát hivatott pótolni.
A biogél többféle szervezetbarát baktériumot és élesztőgombát tartalmaz, erre azért van szükség, hogy a kórokozóinkat le tudják győzni.

Baktériumai: Acetobacter xylonum, Acetobacter xylinoides, Gluconobacter gluconicum, Acetobacter aceti, Acetobacter pasteurianium, Acetobacter ketogenum.

Élesztőgombái: Schizosaccharomyces pombe, Saccharomyces ludwigii, Pichia fermentans, Mycoderma, valamint Torula és Apiculatus eredetű élesztőgombák életközössége.

Extra erővel tisztítja a bélfalon keresztül az emésztőrendszert, a vért és a sejteket is, valamint erősíti az immunrendszert, ezáltal csökkenti az allergiás panaszokat.

Cukrokat és alkoholt emészt, egyenletessé teszi a cukor felszívódását, megakadályozza a hirtelen cukorterhelést és azok szövődményeinek kialakulását lassíthatja.

Megvédi a sebes helyeket a baktériumok támadásától és esetleges véráramba kerülésétől, szuperrostjaival pótolja a rosthiányt.
Ajánlott idősek és gyerekek részére, akik kevesebb rostos táplálékot fogyasztanak.
Készült: víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, Dr. Hummel kombucha sűrítmény, zöld tea, lésűrítmények és pürék: narancs, citrom, ananász, kékszőlő, sárgabarack, nektarin, tangerin, mandarin, maracuja, guave vitaminkeverék, virágpor, multivitamin, kékszőlőhéj, probiotikum (élőflóra).
Ajánlott fogyasztása egészségmegőrzés céljából: napi 1-3x1 evőkanál (kisebb dózisban kezdeni!).
Mellékhatás: probiotikum érzékenység esetén rövid idejű hasmenés jelentkezhet.Egyes esetekben pedig testsúlycsökkenés észlelhető (a vastagbelek lerakódásainak kiürítése következtében). Hűvös helyen kell tárolni (5-10 °C)!

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az orvosi kezelést!  

Termékcsalád

Dr. Hummel


Dr. Hummel Zoltán további termékei

DR. HUMMEL MIKROROSTOS GÉL ZÖLD TEÁS
hummel, mikrorostos, gél, zöld, teás, zoltánFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.