Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

Epekő és puffadás

Tudástár » Táplálkozási tanácsadás
Kérdező Némethné Kati     Kérdező 2012. március 01.,csütörtök

Tisztelt Hölgyem!
Lehet összefüggés a káposztafélék, hagyma és hüvelyesek okozta puffadás és az epekő között? Vagy a puffadást a bélflóra nem megfelelő állapota okozza?
Várom szíves válaszát!




    Új hozzászólás készítése



    kodbaumzsanett@gmail.com
    2012.márc.10. 11:40

    Kedves Kati,

    Mindkét esetben okozhatnak panaszt a kérdéses élelmiszerek. Epeköves betegeknél nem javasolt a káposztafélék, hagyma és hüvelyesek fogyasztása, hiszen puffadást, görcsöket okozhatnak.
    A bélflóra egészségének fenntartása érdekében pedig jótékony hatású a probiotikumok és rostok fogyasztása, így ezt mindenképpen javaslom.

     


    « Vissza a kérdésekhez

    © 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.