Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

FOOT PATCH MÉREGTELENITŐ TALPTAPASZ

Webáruház » Vitaminok, gyógytermékek » Méregtelenítés
foot, patch, méregtelenitő, talptapasz, jinjang.eu
Kiszerelés: 10 db
Gyártó/forgalmazó: JinJang.Eu Kft.

A tapaszt már nem kell Önnek 2 darabból összeraknia, most úgy működik mint egy óriás sebtapasz így könnyebben használható!

Természetgyógyászok szerint legegyszerűbben a talpunkon elhelyezkedő reflex zónákon keresztül szűrhetjük ki testünkből a nyirokrendszerben keringő, illetve a lerakódott méreganyagokat, hiszen a keleti egészségszemlélet szerint minden szervünk stimulálható és gyógyítható, a talpon lévő reflexpontokon keresztül. A Chi tapasz a tapasztalatok alapján ezekre a pontokra hat jótékonyan és intenzív méregtelenítésével segíti a szervezet egyensúlyát. Segítségével kényelmesen, biztonságosan tisztíthatjuk meg szervezetünket a benne felgyülemlett káros anyagoktól. Folyamatos a hatása, hiszen azt 8-10 órán keresztül fejti, ki ezért nem terheli túl a szervezetet. 

Felhasználási javaslat:
Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon. Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra.
Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján. Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni.  

Ne várja meg, amíg a testbe bejutó káros anyagok megtámadják az egészségét: legyen a méregtelenítő Chi láb-tapasz a mindennapi wellness programjának része!

Összetevők

Összetevők:
- Turmaline (Pyroelectricity mineral or Aschentrekers) (féldrágakõ) 1.5 gram
- Bamboo vinegar (Phyllostachys Bambusoides vinegar) (fa nedv) 2.2 gram
- Achyranthis Radix (sárkánycsont cserje gyökér) 0.2 gram
- Paeoniae Rubrae Radix (vörös pünkösdi rózsa gyökér) 0.2 gram
- Siberian Ginseng (szibériai Ginseng) 0.3 gram
- Artemisia Iwayomogi (esszenciális olaj) 0.2 gram
- Caragana Sinica (kínai borsó cserje) 0.2 gram
- Platicodon Grandiflorum (orbáncfû) 0.2 gram

Fő összetevők tulajdonságai:
Turmaline: A termékben lévő féldrágakő a legjobb minõségű japán turmaline, amely negatív ionokat és infravörös sugarakat sugároz. (FIR) Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a stresszt, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert. Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét. A turmaline általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak.

Bambusz ecet / Fa nedv (Sap): A bambusz ecet vagy fa nedv (sap) egy tiszta növényi nedv, amely nincs sűrítve, hígítva vagy keverve. A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas. Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását és fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére. Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat. Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk.

Paeoniae Rubrae Radix (vörös pünkösdi rózsa gyökér), Achyranthis Radix (sárkánycsont cserje gyökér), Siberian Ginseng (Szibériai Ginseng): Béta-glükán és poliszacharidok melyek a gyökerekben és a ginseng-ben vannak, nagyon erősen és pozitívan hatnak az immunrendszerre.

Az egyéb alkotó elemek elősegítik a fő összetevők összehangolt, még jobb hatását. 

Termékcsalád

Foot Patch


JinJang.Eu Kft. további termékei

FOOT PATCH MÉREGTELENITŐ TALPTAPASZ
foot, patch, méregtelenitő, talptapasz, jinjang.euFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.