Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

HIPP 3561 GYEREKKEKSZ 8 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 8 hónapos
hipp, gyerekkeksz, hónapos, kortól, BIO
Kiszerelés: 150 g
Gyártó/forgalmazó: HiPP Kft.

bio

8 hónaposnál idősebb babák finom, tápláló, fogerősítő rágcsálnivalói a bio-alapanyagokból készült Hipp kekszek. A termék B1-vitamin-tartalma hozzájárul a kicsik optimális idegrendszeri fejlődéséhez és a kiegyensúlyozott szénhidrát-anyagcseréhez. A kekszek étkezések között, tízóraira, uzsonnára egyaránt adhatóak. Más desszerttel összekeverve, azok dúsításához is ajánlott.

Kiszerelés: 150 g

Termékcsalád

Hipp

HIPP 3561 GYEREKKEKSZ 8 HÓNAPOS KORTÓL
hipp, gyerekkeksz, hónapos, kortól, BIOFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.