Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

HIPP 5140 JÓ ÉJT PAPI BABAKEKSZES TEJBEGRÍZ 6 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 6 hónapos
hipp, éjt, papi, babakekszes, tejbegríz, hónapos, kortól, BIO
Kiszerelés: 190 g
Gyártó/forgalmazó: HiPP Kft.

bio

A bioalapanyagokból készülő, tápláló, könnyen emészthető krémes finomság változatosabbá teszi a hozzátáplálást. Étkezések között, tízóraira, uzsonnára vagy desszertként is kínálhatjuk.

Kiszerelés: 190 g

Termékcsalád

Hipp

HIPP 5140 JÓ ÉJT PAPI BABAKEKSZES TEJBEGRÍZ 6 HÓNAPOS KORTÓL
hipp, éjt, papi, babakekszes, tejbegríz, hónapos, kortól, BIOFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.