Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

HOLLE BIO BABAKÁSA 3-MAGOS 6 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 6 hónapos
holle, bio, babakása, 3-magos, hónapos, kortól, partner, BIO
Kiszerelés: 250 g
Gyártó/forgalmazó: Bio Partner Kft.

bio

Gyümölcspép hat hónapos kortól
Keverjen el 70 ml frissen forralt és kb. 50˚C-ra lehőlt vízben 2 evőkanál bio 3-mag-babakását. Adjon hozzá 100 gr (6-7 evőkanál) gyümölcspürét (alma, körte, banán,öszibarack) vagy üveges gyümölcsöt, és máris kész!

Zöldségkása hat hónapos kortól:
2 evőkanál bio 3-mag-babakásával és két teáskanál napraforgóolajjal keverjen el 200 gr meleg zöldséget (kb 50°C-os). Hagyja kihülni, és kész!

Tejpép 1 éves kortól:
100 ml tejet és 100 ml vizet forraljon fel, és hagyja kb. 50˚C-ra lehőlni. Keverje össze egy tányérban 5 evőkanál bio 3-mag-babakásával. Hőtse le étkezési hőmérsékletre (kb 37° C-os).

Kiszerelés: 250g 

Összetevők

Összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból: demeter teljes kiőrlésű liszt (zab 50%, árpa 25%, tönkhöly 25%) B1 vitamin 

Termékcsalád

Holle

HOLLE BIO BABAKÁSA 3-MAGOS 6 HÓNAPOS KORTÓL
holle, bio, babakása, 3-magos, hónapos, kortól, partner, BIOFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.