Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

HOLLE BIO TÖNKÖLYÖS BABAKEKSZ 6 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 6 hónapos
holle, bio, tönkölyös, babakeksz, hónapos, kortól, partner, BIO
Kiszerelés: 150 g
Gyártó/forgalmazó: Bio Partner Kft.

bio

6 hónapos kor után adható. Teljes kiőrlésű tönkölybúzadarából, édesítés nélkül, tojás nélkül készült termék. Gluténtartalmú.

Összetevők: ellenörzött biogazdaságból: tönkölyliszt, rizsszirup, vaj, teljes tejpor, B1 vitamin

A Holle bio bébi tönkölybúza kétszersült kiváló minőségű biológiai összetevőkből készül.

A lágy íz és a könnyű emészthetőség miatt a Holle bio bébi tönköly baba keksz igazán alkalmas kisbabák táplálására, kisebb uzsonnaként elmajszolva, elrágcsálva hogy ezzel is erősödjön az álkapocs izomzata.

Összetevők

ellenörzött biogazdaságból: tönkölyliszt, rizsszirup, vaj, teljes tejpor, B1 vitamin

Termékcsalád

Holle

HOLLE BIO TÖNKÖLYÖS BABAKEKSZ 6 HÓNAPOS KORTÓL
holle, bio, tönkölyös, babakeksz, hónapos, kortól, partner, BIOFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.