Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

KECSKEMÉTI 1092 GYÜMÖLCS & JOGHURT ŐSZI-MARACUJA 7 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 7 hónapos
kecskeméti, gyümölcs, joghurt, őszi-maracuja, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, gluténmentes
Kiszerelés: 190 g
Gyártó/forgalmazó: Kecskeméti Bébiétel Kft.

tojasmentes glutenmentes

A Kecskeméti bébiételek választéka új termékcsaláddal bővült.

A 7 hónapos kortól ajánlott Duó készítmények gyümölcsökkel, krémes joghurttal vagy túróval készülnek, melyek főétkezések után desszertként vagy uzsonnára kínálhatóak. A termékek kalciumot tartalmaznak, amely fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez. A C-vitamin segíti a vasfelszívódást és hozzájárul az ellenállóképesség megerősödéséhez. 

Termékcsalád

Kecskeméti

KECSKEMÉTI 1092 GYÜMÖLCS & JOGHURT ŐSZI-MARACUJA 7 HÓNAPOS KORTÓL
kecskeméti, gyümölcs, joghurt, őszi-maracuja, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, gluténmentesFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.