Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

KECSKEMÉTI 1691 DESSZERT ŐSZIBARACK 4 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 4 hónapos
kecskeméti, desszert, őszibarack, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, laktózmentes, gluténmentes
Kiszerelés: 190 g
Gyártó/forgalmazó: Kecskeméti Bébiétel Kft.

tojasmentes laktozmentes glutenmentes

A hozzátáplálás első lépése a gyümölcsök bevezetése a baba étrendjébe. Erre a délelőtti órák a legalkalmasabbak. Kezdetben 2-3 kanállal kínáljunk az új ízekből, a gyermek megszokott tejtápláléka (anyatej, tápszer) előtt. A gyümölcsök nem csupán főétkezések után, hanem önmagukban uzsonnára, tízóraira is kitűnőek. Természetes vitamintartalmuk, a nyomelemek és a jótékony hatású gyümölcssavak erősítik gyermeke szervezetét, ellenálló képességét. A gyümölcsök amellett, hogy finomak és ízletesek, rendkívül egészségesek.

Ennek a termékcsaládnak tagjai gluténmentesek és teljesen pépesítettek. 

Termékcsalád

Kecskeméti

KECSKEMÉTI 1691 DESSZERT ŐSZIBARACK 4 HÓNAPOS KORTÓL
kecskeméti, desszert, őszibarack, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, laktózmentes, gluténmentesFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.