Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

KECSKEMÉTI 1732 MENÜ SÜTŐTÖK + CSIRKEHÚS 5 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 5 hónapos
kecskeméti, menü, sütőtök, csirkehús, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, laktózmentes, gluténmentes
Kiszerelés: 190 g
Gyártó/forgalmazó: Kecskeméti Bébiétel Kft.

tojasmentes laktozmentes glutenmentes

Az 5 hónapos kortól javasolt Menük fedezik a baba megnövekedett fehérjeszükségletét, biztosítják a vérképzéshez nélkülözhetetlen vasat. A csecsemők fejlődése a kezdeti hónapokban nagyon gyors, 6 hónapos korukra megkétszerezik születési súlyukat. Ehhez megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékra van szükségük. Számos vitamin és ásványi anyag bizonyos formája csak az állati fehérjékben található meg. Egytálételeink ennek megfelelően komplett főétkezést biztosítanak a baba számára. Tartsuk továbbra is szem előtt a fokozatosságot, egyszerre csak egy-egy új ízt vezessünk be!

A menük közül elsőként a szárnyas ételeket (pl.:csirkehús) ajánljuk. 

Termékcsalád

Kecskeméti

KECSKEMÉTI 1732 MENÜ SÜTŐTÖK + CSIRKEHÚS 5 HÓNAPOS KORTÓL
kecskeméti, menü, sütőtök, csirkehús, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, laktózmentes, gluténmentesFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.