Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

KECSKEMÉTI 1751 MENÜ VEGYESZÖLDSÉG + PULYKA + SAJT 8 HÓNAPOS KORTÓL

Webáruház » Baba - Mama » Babaételek » 8 hónapos
kecskeméti, menü, vegyeszöldség, pulyka, sajt, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, gluténmentes
Kiszerelés: 220 g
Gyártó/forgalmazó: Kecskeméti Bébiétel Kft.

tojasmentes glutenmentes

A 8 hónapos kortól javasolt Menük darabosabbak. Ebben a korban már általában kibújtak az első fogak, így a darabos étellel ösztönözni tudjuk gyermekünket a rágásra. Legyünk türelmesek, amíg a baba hozzászokik a szilárd ételek új állagához és az új ízekhez! Ezek az egytálételek komplett étkezést biztosítanak, tápértékük a megnövekedett energia-felhasználásnak, összetételük a 8 hónapos korosztály igényeinek megfelelő. Figyelembe vettük a legújabb táplálkozástudományi elveket és ennek alapján bővítettük ezt a termékcsaládot. Így változatosabbá teheti gyermeke étrendjét a halas, a borjú- és pulykahúsos termékekkel. 

Termékcsalád

Kecskeméti

KECSKEMÉTI 1751 MENÜ VEGYESZÖLDSÉG + PULYKA + SAJT 8 HÓNAPOS KORTÓL
kecskeméti, menü, vegyeszöldség, pulyka, sajt, hónapos, kortól, bébiétel, tojásmentes, gluténmentesFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.