Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

MANUKA MÉZ MGO 550+

Webáruház » Reformélelmiszerek » Mézek
manuka, méz, mgo, 550+, pannon, program
Kiszerelés: 250 g
Gyártó/forgalmazó: Pannon Program Kft.

paleolit

Az MGOTM Manuka méz az egyetlen 100 %-ig természetes táplálék a világon, amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. A vegyület természetes alkotóeleme a manuka növény nektárjának.

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. Minden Manuka Health MGO 550+ Manuka méz terméket bevizsgált a drezdai egyetem laboratóriuma, és igazolta, hogy azok legalább 550 mg/kg étkezési metilglioxált tartalmaznak, azt az összetevőt, amely a manuka méz antibakteriális hatásáért felelős.

Egészségügyi alkalmazás: emésztőrendszeri panaszokra, sebkezelésre, a szervezet téli védelmére, szájápolásra, általános közérzetre.

Termékcsalád

Manuka

Méz

Jelenlegi ismereteink szerint a méz közel 70-féle gyógy- és fiziológiai hatással bír. Enzimtartalma magas, amiatt jelentős antibiotikus tulajdonságú. 
11 féle vitamint, 30 féle ásványi anyagot, 19 féle aminosavat és enzimet tartalmaz. 
 

Előnyei:

 • gyorsan ad energiát, fokozza a teljesítőképességet
 • javítja a szervezet oxigénellátottságát
 • méregtelenítő és antioxidáns hatású
 • kedvezően hat az izmokra és a szívre

Felhasználható:

 • megfázás
 • szívbetegség
 • gyomor- ill. légcsőhurut
 • hormonális alulműködés

Ajánlott:

 • 1 éves kor felett
 • idős, legyengült szervezet roborálására
 • sportoláshoz, fizikai munkavégzéshez
 • ülőmunkát végzőknek 

 
Pannon Program Kft. további termékei

MANUKA MÉZ MGO 550+

manuka, méz, mgo, 550+, pannon, program
Kiszerelés:250 g
paleolit

MANUKA MÉZ MGO 100+

manuka, méz, mgo, 100+, pannon, program
Kiszerelés:250 g
paleolit

MANUKA MÉZ MGO 550+
manuka, méz, mgo, 550+, pannon, programFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.