Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

MAXIMMUN KAPSZULA

Webáruház » Vitaminok, gyógytermékek » Immunrendszer
maximmun, kapszula, immunrendszer, regprogram
Kiszerelés: 30 db
Gyártó/forgalmazó: VitaFreeNet Kft.

WPG Beta 1,3/1,6 Glucan természetes szénhidrát vegyületcsoport, mely az emberi táplálkozás természetes része, megtalálhatók például a zabban, árpában, gombában, sütőélesztőben.
Alkalmazása kedvező hatással van az immunrendszer működésére.
Aktiválva a makrofágok működését és más védő faktorok termelődését, láncreakciót idéz elő, így nő az immunrendszer aktivitása és készenléti állapotba kerül.

A WPG Beta 1,3/1,6 Glucan rendkívül gyorsan hat, a szedés megkezdését követően már 72 óra után bekövetkezik az immunrendszer teljes mobilizációja.
A WGP Beta Glucan a sejtek védekezésének aktiválása révén hatásosabb a fertőzéssel szembeni küzdelemben, így különösen fontos szervezetünk számára.
A WGP Beta Glucan hozzájárul a felsőlégúti rendszer egészségének megőrzéséhez.

Ajánlott napi adag:
Felnőtteknek naponta 2*1 kapszula, gyermekeknek ( 12 év felett ) naponta 1*1 kapszula

Hatóanyag tartalom 1 kapszulában: 250 mg WGP Béta 1,3/1,6 glükán
 

Tápanyagok

Hatóanyag tartalom 1 kapszulában: 250 mg WGP Béta 1,3/1,6 glükán

Termékcsalád

Maximmun


VitaFreeNet Kft. további termékei

MAXIMMUN KAPSZULA

maximmun, kapszula, immunrendszer, regprogram
Kiszerelés:30 db

HUNZA SÁRGABARACK MAG

hunza, sárgabarack, mag, vitafreenet
Kiszerelés:200 g

A KALCIUM FAKTOR

kalcium, faktor, könyvek, vitafreenet
Kiszerelés:1 db

MAXIMMUN KAPSZULA
maximmun, kapszula, immunrendszer, regprogramFigyelem! A www.reforma.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.