Webáruházunk jelenleg nem fogad megrendelést. Köszönjük érdeklődését!

Szendvicssütős párnácskák

Reforma \ Tudástár » Gluténmentes receptek » Mester Család receptek
 

Párnácska 1.

  • 200 g Mester pizzapor
  • 1 evőkanál tejpor (vagy a víz egy része helyett tej)
  • 250 ml víz
  • 2 evőkanál olaj
  • 15 g élesztő
  • 1 mokkáskanál cukor
  • 50 g reszelt sajt
  • 50 g bacon
  • 50 g kolbász
  • 50 g kukorica
  • Zöldhagyma darabok ízlés szerint.

Minden összetevők összekeverünk egy tálban. A masszát 15-20 percet kelesztjük majd kanállal egy-egy adagot a kiolajazott melegszendvics készítő mélyedéseibe kell betenni. 6-8 perc alatt készre sül.


Párnácska 2.

  • 200 g Mester KenyérMix
  • 1 evőkanál tejpor (vagy a víz egy része helyett tej)
  • 200 ml víz
  • 2 evőkanál olaj
  • 15 g élesztő
  • 1 mokkáskanál cukor
  • 50 g reszelt sajt
  • 50 g bacon
  • 50 g kukorica (vagy bármilyen pörkölt vagy sülthús maradék)

Minden összetevők összekeverünk egy tálban. A masszát 15-20 percet kelesztjük majd kanállal egy-egy adagot a kiolajazott melegszendvics készítő mélyedéseibe kell betenni. 6-8 perc alatt készre sül.


Édes töltelékes párnácska

Tészta

  • 200 g Mester KenyérMix
  • 200 ml tej
  • 80 g cukor
  • 1 tojás
  • 1 citrom reszelt héja
  • 15 g élesztő
  • 2 evőkanál olaj

Töltelék

  • 10-15 dkg túró
  • 5 dkg cukor
  • 1 tojássárgája (ez el is maradhat)

A kiolajazott formába először egy kevés tésztát kanalazunk utána egy teáskanál túrót majd még egy kis tésztát, hogy lefedjük a túrót.
A sütési idő itt is kb. 6-8 perc.

© 2011 Reforma Webáruház Kft. Az oldal tartalmának másolásához a tulajdonos engedélye szükséges.